Nu je hebt gelezen wat een fijne streek Le Marche is, zou je misschien ook wel een heerlijk vakantiehuis willen huren in Le Marche. Het aanbod van vakantiehuizen is best groot en de prijzen zijn een stuk aantrekkelijker dan in bijvoorbeeld Toscane. Een vakantiehuis voor een groep van 4 personen heb je vaak al voor 500 tot 700 euro per week in het hoogseizoen. Wil je een groter huis of een vakantiehuis met zwembad, dan ben je wat duurder uit. Denk aan 800 tot 1200 per week voor een vakantiehuis voor 8 personen met zwembad. Als je met twee gezinnen gaat ben je uiteindelijk dan weer goedkoper uit. En het is vaak ook nog een stuk gezelliger.

Kosten

Houd er bij het huren van een vakantiehuis in Le Marche rekening mee dat vaak extra kosten worden doorberekend voor bijvoorbeeld gebruik van gas. Gas is erg kostbaar in Italië en kan voor huiseigenaren een enorme kostenpost zijn. Zeker als een groot zwembad continue verwarmd dient te worden. Vaak worden deze kosten apart vermeld op de website waarop je je vakantiehuis wilt boeken.

Vervoer

Le Marche is prima met het vliegtuig te bereiken. Vanaf Dusseldorf Weeze (15 km vanaf Nijmegen) of vanaf Brussel Charleroi vlieg je zo met Ryanair naar Ancona. Ancona ligt een beetje in het noorden van Le Marche. Wil je bijvoorbeeld naar Fermo, dat wat zuidelijker ligt, dan ben je ongeveer nog 45 minuten met de auto aan het rijden. Een auto huur je makkelijk en goedkoop op Ancona airport. Als je boekt met Ryanair, dan kan je dit vaak al direct bij je vliegticket boeken. De vliegduur vanaf zowel Dusseldorf als Charleroi naar Ancona is ongeveer 1,5 uur.

Met de auto naar Ancona is ongeveer 1500 km en dit is een trip die je dus in 2 of meer dagen doet. Je kan er een leuke roadtrip van maken door te stoppen in het noorden van Italië. Combineer het met een bliksembezoek aan Milaan of Turijn of stop ergens in de buurt van een van de grote Italiaanse meren zoals het Gardameer.

Villa Regina in Torre San Patrizio

Uitzicht over de vallei van Torre San Patrizio

Boek nu Villa Regina in Torre San Patrizio

Villa Regina is geschikt voor maximaal 8 personen en bestaat uit 5 slaapkamers en 3 badkamers. Op de beneden verdieping is een intern appartement met eigen slaapkamer en kleine woonkamer met keuken. Dit appartement beschikt over een eigen badkamer. Op de eerste verdieping is een ouder slaapkamer met eigen badkamer en heeft toegang tot het ruime balkon. Verder zijn er nog 3 slaapkamers die gezamenlijk gebruik maken van een badkamer. Het huis heeft een mooie, grote tuin van bijna 5000m2. De tuin grenst aan een groot veld met zonnebloemen.

Prijzen en boeken

Laagseizoen (november t/m april): 500 euro per week / 90 euro per nacht

Middenseizoen (mei, juni, september, oktober): 700 euro per week / 110 euro per nacht

Hoogseizoen (juli & augustus): 900 euro per week / 125 euro per nacht

Prijzen zijn exclusief: schoonmaakkosten (70 euro per verblijf)

Voor meer informatie en reserveren, neem contact op

Opzet zwembad beschikbaar tussen mei en september
Villa Regina in Le Marche
2017-10-23 13.28.52
Dakterras van Villa Regina
Zijaanzicht Villa Regina in Torre San Patrizio
Einde van de dag op het terras van Villa Regina
Uitzicht over de zonnebloemen van Le Marche
Open haard kamer
Slaapkamer boven
Badkamer
Dorpsplein van Montegranaro
Slaapkamer beneden
Beschikbaarheid
Kalender word geladen......
- Beschikbaar
16
- Gereserveerd
16
- In optie